Innovaties voor
een veiligere en
efficiëntere toekomst

Toen Vinçotte bijna 150 jaar geleden het levenslicht zag, was de eerste industriële revolutie op haar hoogtepunt. Het bedrijf werd opgericht om een veilige omgeving te creëren, zodat de economie duurzaam kon groeien. Nu de vierde industriële revolutie voor de deur staat, beschouwen wij het nog steeds als onze taak om een veilige en efficiënte werkomgeving te garanderen. Hoe we een antwoord bieden op de veranderingen die razendsnel de wereld veroveren, leest u op deze pagina's die gewijd zijn aan onze innovaties.

Onze hoge professionele normen en ongeëvenaarde passie voor veiligheid stellen ons in staat om toekomstige veranderingen dynamisch en enthousiast te benaderen. Dankzij onze eeuwenoude ervaring en avant-gardistisch karakter kunnen we ook vandaag weer met de allernieuwest technologische ontwikkelingen bijdragen aan een nog veiligere en efficiëntere (werk)omgeving.

 • 01

  Gedreven door passie

  Ons innovatieteam bestaat uit snelle volgers die bij Vinçotte praktische ervaring hebben opgedaan. Ze werken technologische projecten uit, onderzoeken hoe we processen innovatief kunnen optimaliseren en hebben een aanstekelijke pioniersgeest die het hele bedrijf motiveert.

 • 02

  Cocreatie

  We werken nauw samen met vooraanstaande technologiebedrijven zoals IBM en baanbrekende start-ups zoals P4A en Esoptra. Samen ontwikkelen we veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

 • 03

  Getest
  en goedgekeurd

  De technologische toepassingen die we ontwikkelen, zijn vaak gebaseerd op een baanbrekend idee. Onze oplossingen zijn dan ook ongeëvenaard. Daarom testen we alles uitvoerig, leren we uit de resultaten en leggen we de methodiek pas vast wanneer we volledig tevreden zijn.

 • 04

  Klaar voor de toekomst

  Voelt u zich geïnspireerd door een van onze oplossingen of hebt u ideeën om een proces in uw sector slimmer en efficiënter te maken? We denken graag met u mee om uw project te realiseren!

Laat u inspireren!

Onze oplossingen

Geïnspireerd door onze innovaties?

Innoveer met Vinçotte